Történelem magántanár!

Ha egy tapasztalt, felkészült és hatékony töri magántanárt keresel, aki méltányos óradíj mellett, barátságosan és türelmesen készít fel az érettségire (emelt vagy közép szinten) Skype órák megtartásával, vagy akár személyesen is Vásárhelyen - Szeged környékén, akkor keress bátran! Segítek!

A Skype óráimról itt olvashatsz bővebben!

2004 óta foglalkozom magántanítványokkal, érettségikre felkészítésekkel, miközben főállásomban is ugyanezt csinálom egy vidéki középiskolában! Ha jobban meg akarsz ismerni, elolvashatod rövid szakmai életrajzomat és csatlakozhatsz közel 16 000 tagú Facebook közösségünhöz is. Több referencia honlapom is van, melyeken megismerheted publikációimat. Legelső helyen legújabb honlapomat ajánlom, ahol közel 360 történelem tanulmányt olvashatsz tőlem: Történelemcikkek.hu Szakmai elismertségére és magas olvasottságára büszke vagyok. További honlapjaim:

Keress bátran, felkészítelek az érettségire, vagy akár főiskolai, egyetemi kollokviumra, szigorlatra, javítóvizsgára, államvizsgára, de segíteni tudok szakdolgozat írásban is, vagy egyszerűen töriből jobb jegyek szerzésében!

Email: tortenesz1@gmail.com

Fordulj hozzám bizalommal!

***