Történelem magántanár!

Ha egy tapasztalt, felkészült és hatékony töri magántanárt keresel Vásárhelyen vagy Szeged környékén, aki felkészít a történelem érettségire (közép-, vagy emelt szintre), segít a pótvizsgára készülésben vagy korrepetál (hogy jobb jegyeket szerezz töriből), és méltányos óradíj mellett - barátságos, türelmes is veled - akkor a lehető legjobb helyen jársz! (És akkor is, ha az országunk más pontján élsz de nyitott vagy a Skype -on történő oktatásra.)

2004 óta foglalkozom magántanítványokkal, érettségikre felkészítésekkel, miközben főállásomban is ugyanezt csinálom egy vidéki középiskolában! Ha jobban meg akarsz ismerni, elolvashatod rövid szakmai életrajzomat és csatlakozhatsz közel 12 000 tagú Facebook közösségünhöz is. Több referencia honlapom is van, melyeken megismerheted publikációimat. Legelső helyen legújabb honlapomat ajánlom, ahol közel 360 történelem tanulmányt olvashatsz tőlem: Történelemcikkek.hu Szakmai elismertségére és magas olvasottságára büszke vagyok. További honlapjaim:

Keress bátran, felkészítelek az érettségire, vagy akár főiskolai, egyetemi kollokviumra, szigorlatra, javítóvizsgára, államvizsgára, de segíteni tudok szakdolgozat írásban is!

Email: harmatta@gmail.com

Tel.: 0630/407-80-33

arckep_2016.jpg